De 8 managementvaardigheden voor verandergerichtheid


Samenwerkingspartners

Omdat iedereen zijn eigen specialisme heeft en we geloven in de kracht van samenwerken, het delen van ideeën en het versterken van elkaar, werkt Subliem Ondernemen graag samen met:

BMD Advies

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert bedrijven op gebied van arbo, milieu, veiligheid, energie, mvo-beleid en managementsystemen. Daarbij staan zij voor een kosten besparende, preventieve en pro-actieve aanpak, gericht op de toekomst. Zij zijn vertrouwd met de problemen die binnen uw bedrijf spelen en kunnen deze daarom direct en effectief aanpakken.

Subliem Ondernemen wordt ingeschakeld bij het implementatietraject om de praktische adviezen van BMD Advies extra kracht bij te zetten. Zo kan een soepele en snelle implementatie gerealiseerd worden met de veranderingen die de klant voor ogen heeft. Niet omdat het moet, maar omdat het waardevol gevonden wordt!

www.bmdzuid.nl

 

Stevens Van Dijck ‘bouwmanagers en adviseurs’

Stevens Van Dijck is een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk werkend adviesbureau op het terrein van bouwmanagement, huisvestingsadvies en vastgoedadvies. Als bouwmanager zorgen zij ervoor dat uw ideeën en wensen op een efficiënte en beheerste manier worden ontwikkeld tot een gebouw dat geheel aan uw eisen voldoet. Als aanvoerder van een team van adviseurs en aannemers zorgen zij er voor dat dit team hun kennis en ervaring optimaal inzet. Ze dagen ze uit de beste prestaties te leveren en zien er scherp op toe dat dit ook gebeurt.

Wenst een bedrijf toch wat extra ondersteuning in het implementatieproces zodat men zeker weet dat er in de praktijk vol overtuiging mee gewerkt gaat worden, dan kan Subliem Ondernemen het implementatieproces verder begeleiden. De ervaring leert ons namelijk dat Stevens Van Dijck en Subliem Ondernemen elkaar gemakkelijk begrijpen en hierdoor snel kunnen schakelen. Met hetzelfde belang voor ogen snel en soepel de integrale aanpak uitrollen.

 www.stevensvandijck.nl
 

Lucas HRM

Eén van onze praktijkervaren experts waar wij graag mee samenwerken is Caroline Lucas van Lucas HRM. Zij verzorgt voor Subliem Ondernemen tijdelijke HRM-opdrachten en ondersteunt bedrijven bij het vernieuwen of versterken van HRM-beleidsinstrumentarium.

www.lucashrm.nl

 

Bymarjo fotograaf

Als wij een fotograaf nodig hebben, kiezen wij altijd voor Marjo van de Peppel. Zij maakt foto’s met eigen stijl en karakter. Op een chique en ingetogen wijze vastleggen van mensen en producten is haar passie. Met een natuurlijk gevoel voor uitstraling, maakt ze foto’s met een bijzondere invalshoek. Maatwerk en hoogste kwaliteit in afwerking zijn voor haar vanzelfsprekende uitgangspunten. Wij ervaren de samenwerking met Marjo als zeer prettig en bevelen haar van harte aan.
www.bymarjo.nl